Interaktív keresztútra hívunk mindenkit!

A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztálya (GYÜMI) jóvoltából gyülekezetünkbe érkezett a tíz példányban elérhető interaktív keresztút egyike, amelyet már meg is lehet tekinteni a tabi gyülekezeti teremben és egészen húsvétig megtekinthető lesz. Az interaktív böjti kiállítás minden hétköznap látogatható, reggel nyolctól délután kettőig előzetes egyeztetés nélkül, délután négytől este hatig pedig előzetes egyeztetés alapján, a +36305038358-as telefonszámon lehetséges.

Az interaktív keresztút segít elmélyedni a böjti időben, közelebb kerülni a nagyhét eseményeihez, amelyre így nem csak külső szemlélőként tudunk tekinteni, hanem segít személyesen is beleélni magunkat Jézus szenvedéstörténetébe. A bibliai idézetek, képek és különböző tárgyak teszik számunkra érthetőbbé, átélhetővé, hogy mennyire fontos számunkra Jézus Krisztus keresztútja a megváltás művében.

Az interaktív keresztút maximum fél óra alatt bejárható, mégis nagy élménnyel gazdagodhat, aki végigjárja. A Bibliaórára járó gyülekezeti tagokkal már átéltük, akik nagy szeretettel ajánlják minden érdeklődőnek a keresztút bejárását. Sok szeretettel köszönjük a GYÜMI-nek, hogy ebben az éveb Tabra érkezhetett a keresztút! Sok szeretettel várunk mindenkit!

Köszönjük WordPress! | Sablon: Baskerville 2, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑