Online Szélrózsa

Köszöntünk az online Szélrózsán!

Rendhagyó ez a találkozás, de szomorkodás helyett arra biztatlak benneteket, hogy próbáljunk meg örülni annak, hogy legalább így együtt lehetünk, felidézhetjük a szélrózsás emlékeinket, a szélrózsás hangulatot, és töltekezhetünk ebből a virtuális közösségből is Isten igéjén, az igemagyarázatokon, meditációkon, zenéken, beszélgetéseken keresztül is.

Sokan, sokféle helyzetben gyűltünk most össze erre a virtuális találkozásra, de egy biztosan közös bennünk: ANNYI MINDENT HORDOZUNK – a világban, a vállunkon, a szívünkön.

Nem könnyű időszak van most mögöttünk. A nyár, a jó idő és a korlátozások enyhülése ugyan magával hozza a felszabadulást, de a krízishelyzetek nem múlnak el nyomtalanul. Emlékeztetnek bennünket, hogy sok terhet hordozunk…

Ezekről a terhekről gondolkodunk ezen a Szélrózsán, és arról, hogy ebben a teherviselésben, és tulajdonképpen bármiféle krízisünkben, hol van Isten és hogyan van velünk Isten!

Tarts velünk szerdától vasárnapig minden este hétkor itt, a honlapon, a Facebook-oldalunkon vagy a YouTube-csatornánkon, és érezd jól magad, akárhol is vagy!

Örülünk, hogy velünk vagy!

A Szélrózsa Stáb nevében,

Molnár Lilla

(Forrás: https://szelrozsatalalkozo.hu/online_szr.php)

Köszönjük WordPress! | Sablon: Baskerville 2, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑